Espai pels adults

Estem acostumats a pensar tant en els nostres fills i filles que de vegades ens oblidem de nosaltres, els cuidadors, els acompanyants… L’adult també necessita el seu moment, el seu espai… per a que l’infant sigui feliç i tingui una vida saludable l’adult l’ha de tenir, ja que és el model i guia del seu fill/a.

Espai terapèutic

Teràpia en grup

Oferim un espai per mares i pares, on compartir com vivim la nostra maternitat/paternitat i com ens relacionem amb els nostres fills/es.

Ens mostrem d’una manera autèntica, o pel contrari seguim allò que està establert i que “deuríem” fer? Observes en tu automatismes que et limiten la relació amb la teva família? Com es per tu acompanyar les emocions dels teus fills i filles? Com et cuides per cuidar?

Aquestes són algunes de les questions que ens poden sorgir. Un espai grupal ens ajuda a donar-nos compte de temes propis, i a sentir-nos acompanyats i acompanyades en processos en els quals a a vegades ens sentim caure al buit. Veure i compartir que hi ha altres persones amb situacions similars pot ser una ajuda a l’hora de transitar un camí que en ocasions es complexe.

Les sessions incluirán un petit treball corporal per observar com estem, qué sensacions físiques apareixen. Es farà acompanyat d’exercicis de respiració i/o mediació, espais d’experimentació creativa, a vegades mitjançant el dibuix, materials sensorials i altres propostes senzilles que ens inviten a utilitzar un llenguatge diferent a l’habitual.

Guiat per una terapeuta gestalt. (Informació sobre la nostra terapeuta Gestalt aquí).

Teràpia individual

El procés de teràpia individual ens porta a un lloc a on podem comprendre, en major profunditat, des de quin lloc estem vivint l’aquí i l’ara.

Donant-nos compte del que està passant en aquest instant, podem fer alguna cosa diferent per viure les nostres relacions, i viure’ns a nosaltres mateixos, d’una manera més sana, integrant allò que necessitem en el nostre procés personal.

Dirigit per una terapeuta gestalt. (Informació sobre la nostra terapeuta Gestalt aquí).

Espai per compartir

Un espai exclusiu per les famílies de l’espai familiar on poder compartir vivències, maneres de fer, de sentir, emocions, criança… El fet de poder explicar als altres com ens sentim ens ajuda a veure les nostres experiències des d’una altre perspectiva i això acostuma ajudar en el nostre creixement personal, a ser més conscients del que estem vivint i de les nostres emocions.

Tallers i xerrades

Des de Crisol s’imparteixen cursos i tallers per adults. Un espai per conèixer-se més a un mateix, per compartir, per aprendre d’ell i dels altres, per créixer…

Taller d’astrologia psicològica a Crisol