On som

Avís situació covid-19: A causa de la pandèmia del coronavirus 2019, aquest curs 2020/2021 estarem ubicats excepcionalment a la Llar d’infants de Sant Pol de Mar:

Escola Publica Bressol El Pí Del Soldat
Carrer Sot de la Coma, 0, 08395 Sant Pol de Mar, Barcelona

El nostre projecte el portem a terme en un espai dintre de l’edifici de les antigues escoles de Sant Pol de Mar (Barcelona).

Edifici Antigues Escoles

Un conjunt de factors ens ha portat a comprendre perquè aquest projecte ha nascut en aquest poble.  En primer lloc cal esmentar el moviment i la revolució educativa que l’ensenyament està vivint i l’extensió que s’està fent també dins l’escola pública. Sant Pol de Mar té una llar d’infants 0‐3 Municipal que sota el recolzament d’un Ajuntament molt implicat i valent davant dels canvis educatius fa que sigui el tercer any que aposta per un projecte educatiu inspirant en pedagogies i filosofies basades en l’infant com a protagonista i d’ampli reconeixement nacional i internacional.

Això vol dir que ja hi ha un treball fet en l’escolta de l’infant, una consciència sembrada en la comunitat que cal seguir treballant i recollint els seus fruits. Creiem que amb l’ajuda de l’associació Crisol podrem continuar aquest camí d’aprenentatge familiar i comunitari i podem aportar més beneficis al poble.

Oferim al poble un espai on la diversitat pot SER, i aquesta porta formes diverses i enriquidores de relació tant pels infants com pels adults. Conviure amb la diferència d’una manera familiar i poder‐la viure com un valor pot aportar molta sensibilitat als ciutadants de Sant Pol. Així doncs, entenem la convivència inclusiva com un fet d’alt valor educatiu i humà. i la diferència com un valor que ens enriqueix de forma bidireccional i que ens brinda una visió més àmplia de la vida.

Com arribar?