On som

Actualment estem ubicats a:
L’Escola Publica Bressol El Pí Del Soldat
Carrer Sot de la Coma, 0, 08395 Sant Pol de Mar, Barcelona

El nostre projecte el vam iniciar en un espai dintre de l’edifici de les antigues escoles de Sant Pol de Mar (Barcelona).

Edifici Antigues Escoles

Un conjunt de factors ens ha portat a comprendre perquè aquest projecte ha nascut en aquest poble.  En primer lloc cal esmentar el moviment i la revolució educativa que l’ensenyament està vivint i l’extensió que s’està fent també dins l’escola pública. Sant Pol de Mar té una llar d’infants 0‐3 Municipal que sota el recolzament d’un Ajuntament molt implicat i valent davant dels canvis educatius fa que sigui el tercer any que aposta per un projecte educatiu inspirant en pedagogies i filosofies basades en l’infant com a protagonista i d’ampli reconeixement nacional i internacional.

Això vol dir que ja hi ha un treball fet en l’escolta de l’infant, una consciència sembrada en la comunitat que cal seguir treballant i recollint els seus fruits. Creiem que amb l’ajuda de l’associació Crisol podrem continuar aquest camí d’aprenentatge familiar i comunitari i podem aportar més beneficis al poble.

Oferim al poble un espai on la diversitat pot SER, i aquesta porta formes diverses i enriquidores de relació tant pels infants com pels adults. Conviure amb la diferència d’una manera familiar i poder‐la viure com un valor pot aportar molta sensibilitat als ciutadants de Sant Pol. Així doncs, entenem la convivència inclusiva com un fet d’alt valor educatiu i humà. i la diferència com un valor que ens enriqueix de forma bidireccional i que ens brinda una visió més àmplia de la vida.

Com arribar?