Col·laboracions i voluntariat

Vols col·laborar amb Crisol?

A Crisol totes les maneres d’ajudar són benvingudes. Com podries col·laborar?

  1. Fen-te soci. A la vegada que col·labores en el projecte pots beneficiar-te dels descomptes en les activitats que fem a Crisol. Pots enviar un correu a crisol.associacio@gmail.com

2. Realitzant alguna activitat musical, conta-contes, espectacle.. Fins ara aquestes son les aportacions que han fet persones de forma altruista i de les que estem molt agraïts i agraïdes.

A la Inauguració de Crisol en Joan Manuel Chouciño ens va acompanyar fent una benvinguda musical amb el seu arpa.
Pura màgia. Moltes gràcies.
A la festa del primer aniversari de Crisol hi van col·laborar:
El Txacum fent una batucada pel poble per anunciar la festa fins arribar a l’edicifi de les Antigues Escoles on es van portar a terme totes les activitats de la festa. Moltes gràcies Txacum!!!
La Gemma Martí i en Jan Bayó ens van acompanyar amb poesia cantada. Quina meravella, moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració.
La Marionna Folgado va col·laborar amb un taller d’artterapia. Moltes gràcies.
La Fina Gelpí va explicar el conte del Patufet amb un decorat espectacular. Moltes gràcies.
Algunes botigues i establiments del poble van col·laborar aportant alguns dels seus productes. Gràcies per fer possible aquesta panera Crisolenca que ens ha ajudat a Crisol a seguir endavant.
A l’Espai d’Estiu de Crisol ens van acompanyar voluntàries i gràcies a elles vam poder portar a terme un espai de qualitat inclusiu.
A l’Espai d’Estiu l’Anna Losantos ens va acompanyar fent una sessió de musicoteràpia. Moltes gràcies.
A l’Espai Familiar el voluntariat és més específic ( mestre/a Ed. Especial, educadores socials..) i dona un suport a les famílies i sobretot a les famílies amb Infants amb diversitat funcional

3. També es pot col·laborar amb Crisol fent una aportació econòmica a aquest número de compte:

ES8000810047610001368142 Banc Sabadell

Moltes gràcies a tothom que col·labora a Crisol perquè ajudeu a que el projecte creixi i es pugui anar cap a un camí inclusiu, on tothom hi pot conviure aprenent i vivint amb la diversitat i la diferència, valors que ens enriqueixen a tots i totes.

Creiem que queda molt per fer però tot es possible si hi posem ganes i energia, Crisol és un exemple i un motor per poder anar tots junts en un mateix camí.

Moltíssimes gràcies